Politika Privatnosti

Pristupanjem sajtu Web skriptarnica Šumarskog fakulteta (skriptarnica.sfb.bg.ac.rs), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Web skriptarnica Šumarskog fakulteta (skriptarnica.sfb.bg.ac.rs) sajt je u vlasništvu firme Šumarski fakultet, sa matičnim brojem 07009291 i sedištem u Kneza Višeslava 1, Beograd, Beograd.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu Web skriptarnica Šumarskog fakulteta (skriptarnica.sfb.bg.ac.rs), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Web skriptarnica Šumarskog fakulteta (skriptarnica.sfb.bg.ac.rs) ili neku treću stranu, sa kojom Web skriptarnica Šumarskog fakulteta (skriptarnica.sfb.bg.ac.rs) ima poslovnu saradnju.
Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Web skriptarnica Šumarskog fakulteta (skriptarnica.sfb.bg.ac.rs), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i Web skriptarnica Šumarskog fakulteta (skriptarnica.sfb.bg.ac.rs) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na webmaster@example.com.